Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Esgaroth Mistrz Gry
|
Wysłany: Czw Sie 12, 2010 21:30 Temat postu: Super zajebiste filmy Es'a! |
|
|
A, może się pochwalę ;) Od jakichś niecałych 4 lat robię filmy. Nagrywam, montuję i wrzucam na YT. Ostatnio miałem dwie bardzo długie przerwy - bo mi się nie chciało.
Tu macie mój kanał na youtube:
http://www.youtube.com/user/Esgarot#p/u
(filmy po prawej)
Jakieś 4 dni temu wpadłem na pomysł nagrania nowej serii o grach z mojego dzieciństwa (okres kiedy miałem 7-10 lat). Akurat dorwałem emulator playstation, znalazłem stare gry na PS-a i kompa. Nie wszystkie śmigają, ale co się da to będę wrzucał.
W sumie na forum jest sporo osób właśnie w moim wieku, więc może i oni znajdą tam swoją grę która uderzy w nich wspomnieniami! Sorry za tę gejowską gadkę.
A tak na serio to wrzucam to po to byście komentowali i subskrybowali mój kanał :D _________________ !!! Pamiętaj o swoich Punktach Szczęścia (masz ich tyle do zużycia na jeden dzień, ile wynosi twoje PP). Pozwalają ci one powtórzyć nieudany test jeszcze raz !!! I pamiętaj o manewrach bojowych, które mogą ci nieraz uratować tyłek...
Aktualizuj swoją kartę postaci - to bardzo ważne!
Właśnie zacząłeś przygodę w jakiejś prowincji? Koniecznie zajrzyj TU.
"Paranoja do zdrowe podejście do świata, w którym kultyści i mutanci wydają się czaić za każdym rogiem."
----- Wieże Altdorfu |
|
Powrót do góry |
|
|
Reklama
|
Wysłany: Czw Sie 12, 2010 21:30 Temat postu: |
|
|
|
|
Powrót do góry |
|
|
Marcus
Dołączył: 27 Kwi 2010 Posty: 4170 Skąd: Reikland (znak: Kocioł Rhyi)
|
Wysłany: Pią Sie 13, 2010 00:16 Temat postu: |
|
|
Oglądałem Twój "kanał" (xD) dzisiaj około 12? 13? Ostatni filmik jest o Spyro jeśli sie nie mylę. Pamietam tę grę, ale ja niestety nie byłem już dzieckiem jak w to grałem. Moje gry z dzieciństwa to Contra, Tetris i Tanki na Pegazusa, a nie Playstation xD. W każdym razie całkiem fajne filmiki. A co do filmików z gitarą? Popracuj trochę nad tym, bo brzęczysz trochę. Nie wiem czy to wina gitary, czy Twoja, ale warto nad tym chwilkę posiedzieć. ;) _________________ Karta postaci - Av Fen'Neal (Zniżka 10%)
|
|
Powrót do góry |
|
|
Esgaroth Mistrz Gry
|
Wysłany: Pią Sie 13, 2010 08:34 Temat postu: |
|
|
Pewnie to wina aparatu jakim to nagrywałem xD
btw. Spyro nie jest już najnowszy. Wrzuciłem kolejne dwa. _________________ !!! Pamiętaj o swoich Punktach Szczęścia (masz ich tyle do zużycia na jeden dzień, ile wynosi twoje PP). Pozwalają ci one powtórzyć nieudany test jeszcze raz !!! I pamiętaj o manewrach bojowych, które mogą ci nieraz uratować tyłek...
"Paranoja do zdrowe podejście do świata, w którym kultyści i mutanci wydają się czaić za każdym rogiem."
----- Wieże Altdorfu |
|
Powrót do góry |
|
|
Hurgar
Dołączył: 03 Lis 2009 Posty: 3419 Skąd: Karak Zorn (znak: Dwa byki)
|
Wysłany: Pią Sie 13, 2010 08:46 Temat postu: |
|
|
Pedalskie te twoje filmiki.
A tak na serio, to ten filmik ze Spyro... Nie wiem, albo za długi, albo zbyt monotonny. W każdym razie do końca nie obejrzałem. _________________ Karta Hurgara
Algrom Zajebistyson
Klęska homopedałom! Tylko Craig! Tylko partia heteroseksualna! |
|
Powrót do góry |
|
|
Esgaroth Mistrz Gry
|
Wysłany: Pią Sie 13, 2010 08:48 Temat postu: |
|
|
_________________ !!! Pamiętaj o swoich Punktach Szczęścia (masz ich tyle do zużycia na jeden dzień, ile wynosi twoje PP). Pozwalają ci one powtórzyć nieudany test jeszcze raz !!! I pamiętaj o manewrach bojowych, które mogą ci nieraz uratować tyłek...
----- Wieże Altdorfu |
|
Powrót do góry |
|
|
Kazik Z Warszawy
|
Wysłany: Pią Sie 13, 2010 11:23 Temat postu: |
|
|
Wrzucaj filmik o Contrze i nie gadaj! _________________ Asteroth Edge |
|
Powrót do góry |
|
|
Esgaroth Mistrz Gry
|
Wysłany: Pią Sie 13, 2010 12:34 Temat postu: |
|
|
Kto? Marcus czy ja? _________________ !!! Pamiętaj o swoich Punktach Szczęścia (masz ich tyle do zużycia na jeden dzień, ile wynosi twoje PP). Pozwalają ci one powtórzyć nieudany test jeszcze raz !!! I pamiętaj o manewrach bojowych, które mogą ci nieraz uratować tyłek...
----- Wieże Altdorfu |
|
Powrót do góry |
|
|
Kazik Z Warszawy
|
Wysłany: Pią Sie 13, 2010 14:17 Temat postu: |
|
|
Ty. I do tego daj Herosów 3:P _________________ Asteroth Edge |
|
Powrót do góry |
|
|
Esgaroth Mistrz Gry
|
Wysłany: Pią Sie 13, 2010 14:31 Temat postu: |
|
|
Contrę mam na emulatorze pegazusa. Ale nie umiem w nią dobrze grać xD nie jestem z pokolenia Pegazusa i Mario. H3 nie mam nawet. _________________ !!! Pamiętaj o swoich Punktach Szczęścia (masz ich tyle do zużycia na jeden dzień, ile wynosi twoje PP). Pozwalają ci one powtórzyć nieudany test jeszcze raz !!! I pamiętaj o manewrach bojowych, które mogą ci nieraz uratować tyłek...
----- Wieże Altdorfu |
|
Powrót do góry |
|
|
Kazik Z Warszawy
|
Wysłany: Pią Sie 13, 2010 16:07 Temat postu: |
|
|
Ja mam:P Jezu jesteś z tego rocznika jak ja i nie grałeś w Contre i Mario? Ja nad tym całe wieczory przesiedziałem:P _________________ Asteroth Edge |
|
Powrót do góry |
|
|
Esgaroth Mistrz Gry
|
Wysłany: Pią Sie 13, 2010 16:13 Temat postu: |
|
|
Nie miałem pegazusa ;p Dopiero jak miałem 7 lat to dostałem Plejaka. _________________ !!! Pamiętaj o swoich Punktach Szczęścia (masz ich tyle do zużycia na jeden dzień, ile wynosi twoje PP). Pozwalają ci one powtórzyć nieudany test jeszcze raz !!! I pamiętaj o manewrach bojowych, które mogą ci nieraz uratować tyłek...
----- Wieże Altdorfu |
|
Powrót do góry |
|
|
Kazik Z Warszawy
|
Wysłany: Pią Sie 13, 2010 16:28 Temat postu: |
|
|
Jezu nie miałeś Pegazusa? Juz wiem dlaczego taki dziwny jetseś:P _________________ Asteroth Edge |
|
Powrót do góry |
|
|
Marcus
|
Wysłany: Pią Sie 13, 2010 16:29 Temat postu: |
|
|
Słabo. Ominęły Cię najlepsze gry wszechczasów, a powiem Ci, że emulator to nie to samo niestety ;) _________________ Karta postaci - Av Fen'Neal (Zniżka 10%)
|
|
Powrót do góry |
|
|
Esgaroth Mistrz Gry
|
Wysłany: Pią Sie 13, 2010 16:33 Temat postu: |
|
|
Grałem na pegazusie może z 3-4 razu u kuzynów, ale to rzadko. Odwiedzaliśmy ich 2 razy w roku może.
Ale na emulatorze sobie już grałem w moją kochaną Zeldę, czy w Mario. Pamiętam też Tanks. _________________ !!! Pamiętaj o swoich Punktach Szczęścia (masz ich tyle do zużycia na jeden dzień, ile wynosi twoje PP). Pozwalają ci one powtórzyć nieudany test jeszcze raz !!! I pamiętaj o manewrach bojowych, które mogą ci nieraz uratować tyłek...
----- Wieże Altdorfu |
|
Powrót do góry |
|
|
Kazik Z Warszawy
|
Wysłany: Pią Sie 13, 2010 16:35 Temat postu: |
|
|
Ostatnio pomyślałem nawet czy by nie poszukać jakiegoś pegazusa na bazarze i nie kupić:P _________________ Asteroth Edge |
|
Powrót do góry |
|
|
Esgaroth Mistrz Gry
|
Wysłany: Pią Sie 13, 2010 16:42 Temat postu: |
|
|
Pewnie taki 20 letni by się spalił po trzech użyciach. _________________ !!! Pamiętaj o swoich Punktach Szczęścia (masz ich tyle do zużycia na jeden dzień, ile wynosi twoje PP). Pozwalają ci one powtórzyć nieudany test jeszcze raz !!! I pamiętaj o manewrach bojowych, które mogą ci nieraz uratować tyłek...
----- Wieże Altdorfu |
|
Powrót do góry |
|
|
Kazik Z Warszawy
|
Wysłany: Pią Sie 13, 2010 16:45 Temat postu: |
|
|
Nie wiem, ale bym sobie chociaż ze 3 razy zagrał:P _________________ Asteroth Edge |
|
Powrót do góry |
|
|
Marcus
|
Wysłany: Pią Sie 13, 2010 16:50 Temat postu: |
|
|
Co wy gadacie. Ja mam pegazusa i dziala znakomicie xD Nie gram już po właściwie oddałem młodszemu bratu ciotecznemu, ale nic tam się w nim nie pali. To jest jak ruski czołg xD _________________ Karta postaci - Av Fen'Neal (Zniżka 10%)
|
|
Powrót do góry |
|
|
Esgaroth Mistrz Gry
|
Wysłany: Pią Sie 13, 2010 16:52 Temat postu: |
|
|
Wracając na chwilę to tematu: jestem w trakcie (15%) wrzucania kolejnego odcinka najnowszej serii. Tym razem to gra z 1993 r. pt. MYST. _________________ !!! Pamiętaj o swoich Punktach Szczęścia (masz ich tyle do zużycia na jeden dzień, ile wynosi twoje PP). Pozwalają ci one powtórzyć nieudany test jeszcze raz !!! I pamiętaj o manewrach bojowych, które mogą ci nieraz uratować tyłek...
----- Wieże Altdorfu |
|
Powrót do góry |
|
|
Esgaroth Mistrz Gry
|
Wysłany: Sob Sie 14, 2010 16:13 Temat postu: |
|
|
A teraz wrzucam filmik z gry Unreal (1998) _________________ !!! Pamiętaj o swoich Punktach Szczęścia (masz ich tyle do zużycia na jeden dzień, ile wynosi twoje PP). Pozwalają ci one powtórzyć nieudany test jeszcze raz !!! I pamiętaj o manewrach bojowych, które mogą ci nieraz uratować tyłek...
----- Wieże Altdorfu |
|
Powrót do góry |
|
|
Kazik Z Warszawy
|
Wysłany: Pon Wrz 13, 2010 18:08 Temat postu: |
|
|
HAHAHAHA obejrzałem nasz filmik na konkurs o Powstaniu. Jak pamiętam te chwile jak to kręciliśmy to oglądając ten poważny filmik sikam ze śmechu:D _________________ Asteroth Edge |
|
Powrót do góry |
|
|
Karl
|
Wysłany: Wto Wrz 14, 2010 10:31 Temat postu: |
|
|
tak, i nadal tylko my wiemy o co w nim chodzi... _________________ Postaraj się nie myśleć o uderzeniu toporem... prezes "Związku Obrony Praw Khazadów"
Prędzej stracimy życie niż odwagę.
Krasnoludzkie komando nie umiera, wraca do piekła, by się przegrupować.
Who dares wins.
Karl Jorgenson
Zabici: Minotaur, Zwierzoczłek, Maruder x3 (w tym jednego nawet żałuję), Oszalały krasnolud, kultysta Nurgla.
Max. obraż.: 26 |
|
Powrót do góry |
|
|
Esgaroth Mistrz Gry
|
Wysłany: Sro Mar 16, 2011 11:33 Temat postu: |
|
|
Zacząłem robić nową serię filmów, tym razem Let's Play z gry Dragon Age 2.
http://www.youtube.com/watch?v=GSywmHvrkkg
Zapraszam na 1. odcinek :) _________________ !!! Pamiętaj o swoich Punktach Szczęścia (masz ich tyle do zużycia na jeden dzień, ile wynosi twoje PP). Pozwalają ci one powtórzyć nieudany test jeszcze raz !!! I pamiętaj o manewrach bojowych, które mogą ci nieraz uratować tyłek...
----- Wieże Altdorfu |
|
Powrót do góry |
|
|
Esgaroth Mistrz Gry
|
Wysłany: Nie Mar 20, 2011 17:19 Temat postu: |
|
|
Powrzucałem kolejne odcinki. Starać się będę wrzucać ich parę dziennie (tak po 3 około). Miłego oglądania.
P.S. Ktoś z forum prócz mgc to ogląda w ogóle? :) _________________ !!! Pamiętaj o swoich Punktach Szczęścia (masz ich tyle do zużycia na jeden dzień, ile wynosi twoje PP). Pozwalają ci one powtórzyć nieudany test jeszcze raz !!! I pamiętaj o manewrach bojowych, które mogą ci nieraz uratować tyłek...
----- Wieże Altdorfu |
|
Powrót do góry |
|
|
Craig
Dołączył: 02 Lis 2009 Posty: 7409 Skąd: Chciałoby się, co? :P
|
Wysłany: Nie Mar 20, 2011 17:54 Temat postu: |
|
|
Ja. Spodobał mi się Dragon Age ;] Ale nie mam kasy na jego kupno, więc lipa. _________________ Christian Baptist
Aed |
|
Powrót do góry |
|
|
Kazik Z Warszawy
|
Wysłany: Nie Mar 20, 2011 23:12 Temat postu: |
|
|
Ja oglądam. Obejrzałem 4 odcinki :) _________________ Asteroth Edge |
|
Powrót do góry |
|
|
Marcus
|
Wysłany: Nie Mar 20, 2011 23:15 Temat postu: |
|
|
Nie oglądam, bo jeśli uda mi się kupić nowego kompa, to chciałbym przejść tę grę i poznać ją samodzielnie. ;)
Zostawiłem Ci jednak komenta w pierwszym filmiku jak wiesz. ;) _________________ Karta postaci - Av Fen'Neal (Zniżka 10%)
|
|
Powrót do góry |
|
|
Esgaroth Mistrz Gry
|
Wysłany: Nie Mar 20, 2011 23:18 Temat postu: |
|
|
Mhm.
Już znalazłem sposób na mniejszą wagę plików, więc będzie więcej odcinków dziennie. Miłego oglądania.
P.S. Własnie wrzuciłem 15 odcinek ;) _________________ !!! Pamiętaj o swoich Punktach Szczęścia (masz ich tyle do zużycia na jeden dzień, ile wynosi twoje PP). Pozwalają ci one powtórzyć nieudany test jeszcze raz !!! I pamiętaj o manewrach bojowych, które mogą ci nieraz uratować tyłek...
----- Wieże Altdorfu |
|
Powrót do góry |
|
|
mgc
|
|
Powrót do góry |
|
|
Grim
|
|
Powrót do góry |
|
|
Esgaroth Mistrz Gry
|
Wysłany: Pon Mar 21, 2011 09:00 Temat postu: |
|
|
No jakoś tak :) Dragon Age 1 zajął mi 54 godziny - tak napisane mam w ostatnim save'ie.
Teraz wrzuca mi się 16 i 17, jak wrócę z uczelni to już powinno być. Oglądajta jeśli chceta. _________________ !!! Pamiętaj o swoich Punktach Szczęścia (masz ich tyle do zużycia na jeden dzień, ile wynosi twoje PP). Pozwalają ci one powtórzyć nieudany test jeszcze raz !!! I pamiętaj o manewrach bojowych, które mogą ci nieraz uratować tyłek...
----- Wieże Altdorfu |
|
Powrót do góry |
|
|
Sarvius
|
Wysłany: Pon Mar 21, 2011 15:48 Temat postu: |
|
|
" Magów z reguły nie lubię w żadnej grze .... " Co to mialo znaczyc ? xD czuję się dotknięty xD Ja kocham Magów !! ^^ w każdej grze wybieram na poczatku maga ^^ i z reguły przechodze nimi po kilka razy xD _________________ Konrad Wagner
Hakuna Matata |
|
Powrót do góry |
|
|
Esgaroth Mistrz Gry
|
Wysłany: Pon Mar 21, 2011 16:22 Temat postu: |
|
|
To miało znaczyć właśnie to, że nie lubię grać magami :D A szczególnie magami elfami. (no chyba, że to warhammer a MG jest Karl) _________________ !!! Pamiętaj o swoich Punktach Szczęścia (masz ich tyle do zużycia na jeden dzień, ile wynosi twoje PP). Pozwalają ci one powtórzyć nieudany test jeszcze raz !!! I pamiętaj o manewrach bojowych, które mogą ci nieraz uratować tyłek...
----- Wieże Altdorfu |
|
Powrót do góry |
|
|
Karl
|
Wysłany: Pon Mar 21, 2011 16:28 Temat postu: |
|
|
NC _________________ Postaraj się nie myśleć o uderzeniu toporem... prezes "Związku Obrony Praw Khazadów"
Who dares wins.
Karl Jorgenson
Zabici: Minotaur, Zwierzoczłek, Maruder x3 (w tym jednego nawet żałuję), Oszalały krasnolud, kultysta Nurgla.
|
Powrót do góry |
|
|
Grim
|
|
Powrót do góry |
|
|
Esgaroth Mistrz Gry
|
Wysłany: Pon Mar 21, 2011 17:39 Temat postu: |
|
|
No, to prawda... :( a ja już za chwilę wyruszam z ekspedycją na Głębokie Ścieżki :) _________________ !!! Pamiętaj o swoich Punktach Szczęścia (masz ich tyle do zużycia na jeden dzień, ile wynosi twoje PP). Pozwalają ci one powtórzyć nieudany test jeszcze raz !!! I pamiętaj o manewrach bojowych, które mogą ci nieraz uratować tyłek...
----- Wieże Altdorfu |
|
Powrót do góry |
|
|
mgc
|
Wysłany: Pon Mar 21, 2011 19:41 Temat postu: |
|
|
Esgaroth napisał: |
To miało znaczyć właśnie to, że nie lubię grać magami :D A szczególnie magami elfami. (no chyba, że to warhammer a MG jest Karl) |
'Psikus!' xD
Swoją drogą również nie lubię babrać się magami. A do tego elfami. Ale jak już wezmę to dla jaj :) _________________ Lotar - karta postaci
Mordrin Garilsson*
Sven-Li Gimmlison*
Wilem*
Garil Mordrinson
enCEPY
* jeśli nie masz dostępu - wykup konto premium |
|
Powrót do góry |
|
|
Esgaroth Mistrz Gry
|
Wysłany: Pon Mar 21, 2011 19:45 Temat postu: |
|
|
Subskrybnijcie mój kanał jeśli mogę was prosić o taką małą przysługę, za te 1,5 roku mistrzowania dla was na forum :)) _________________ !!! Pamiętaj o swoich Punktach Szczęścia (masz ich tyle do zużycia na jeden dzień, ile wynosi twoje PP). Pozwalają ci one powtórzyć nieudany test jeszcze raz !!! I pamiętaj o manewrach bojowych, które mogą ci nieraz uratować tyłek...
----- Wieże Altdorfu |
|
Powrót do góry |
|
|
Craig
|
Wysłany: Pon Mar 21, 2011 20:56 Temat postu: |
|
|
Ja cię subskrybowałem. I mi zasyfiłeś cały dział subskrycje :D Rób tak dalej, bo ładnie wygląda twoja przewaga filmów nad innymi zagrajmerami ;) _________________ Christian Baptist
Aed |
|
Powrót do góry |
|
|
Esgaroth Mistrz Gry
|
Wysłany: Pon Mar 21, 2011 21:19 Temat postu: |
|
|
Trzeba się wyróżniać nad tym motłochem :D, dzięki Craig. Miłego oglądania. _________________ !!! Pamiętaj o swoich Punktach Szczęścia (masz ich tyle do zużycia na jeden dzień, ile wynosi twoje PP). Pozwalają ci one powtórzyć nieudany test jeszcze raz !!! I pamiętaj o manewrach bojowych, które mogą ci nieraz uratować tyłek...
----- Wieże Altdorfu |
|
Powrót do góry |
|
|
Esgaroth Mistrz Gry
|
Wysłany: Czw Mar 24, 2011 21:40 Temat postu: |
|
|
Oglądacie na bieżąco, miśki, czy zostajecie w tyle? :) właśnie wrzucam #28 part.
Na dysku już mam ich 37. _________________ !!! Pamiętaj o swoich Punktach Szczęścia (masz ich tyle do zużycia na jeden dzień, ile wynosi twoje PP). Pozwalają ci one powtórzyć nieudany test jeszcze raz !!! I pamiętaj o manewrach bojowych, które mogą ci nieraz uratować tyłek...
----- Wieże Altdorfu |
|
Powrót do góry |
|
|
mgc
|
|
Powrót do góry |
|
|
Craig
|
Wysłany: Czw Mar 24, 2011 22:19 Temat postu: |
|
|
Ja oglądam wybiórczo ;) Nie chce sobie psuć zabawy, bo może grę kupię (ale i tak priorytet do ME 3, który ma wyjść pod koniec tego roku). _________________ Christian Baptist
Aed |
|
Powrót do góry |
|
|
mgc
|
|
Powrót do góry |
|
|
Esgaroth Mistrz Gry
|
Wysłany: Czw Mar 24, 2011 22:39 Temat postu: |
|
|
Mass Effect 3 pod koniec roku?! Nice :)
A z chęcią bym zrobił Let's Playa do pierwszych dwóch Mass Effectów... ach. Co wy na to? _________________ !!! Pamiętaj o swoich Punktach Szczęścia (masz ich tyle do zużycia na jeden dzień, ile wynosi twoje PP). Pozwalają ci one powtórzyć nieudany test jeszcze raz !!! I pamiętaj o manewrach bojowych, które mogą ci nieraz uratować tyłek...
----- Wieże Altdorfu |
|
Powrót do góry |
|
|
Grim
|
|
Powrót do góry |
|
|
mgc
|
|
Powrót do góry |
|
|
Craig
|
Wysłany: Pią Mar 25, 2011 14:42 Temat postu: |
|
|
Nie rób. Za dużo już jest filmów tego typu ;/ _________________ Christian Baptist
Aed |
|
Powrót do góry |
|
|
Esgaroth Mistrz Gry
|
Wysłany: Nie Mar 27, 2011 21:54 Temat postu: |
|
|
Czemu nie robić? A jakie robić, Craig? :) _________________ !!! Pamiętaj o swoich Punktach Szczęścia (masz ich tyle do zużycia na jeden dzień, ile wynosi twoje PP). Pozwalają ci one powtórzyć nieudany test jeszcze raz !!! I pamiętaj o manewrach bojowych, które mogą ci nieraz uratować tyłek...
----- Wieże Altdorfu |
|
Powrót do góry |
|
|
Karl
|
Wysłany: Wto Kwi 05, 2011 08:43 Temat postu: |
|
|
Ambitne... _________________ Postaraj się nie myśleć o uderzeniu toporem... prezes "Związku Obrony Praw Khazadów"
Who dares wins.
Karl Jorgenson
|
Powrót do góry |
|
|
Craig
|
Wysłany: Wto Kwi 05, 2011 15:32 Temat postu: |
|
|
Ujmę tak Es...
Zrób gry takie, których jest mało i jednocześnie ci się podobają.
A ambitnym filmem był M jak Marek ;p Z wieloma talentami!!!! :P _________________ Christian Baptist
Aed |
|
Powrót do góry |
|
|
Esgaroth Mistrz Gry
|
Wysłany: Wto Kwi 05, 2011 18:03 Temat postu: |
|
|
Właśnie się zabrałem za Myst. Na całym YouTube nikt z polski nie zamieścił Let's playa do tego, a grę tę kocham :D. Więc oto jest i miłego oglądania. _________________ !!! Pamiętaj o swoich Punktach Szczęścia (masz ich tyle do zużycia na jeden dzień, ile wynosi twoje PP). Pozwalają ci one powtórzyć nieudany test jeszcze raz !!! I pamiętaj o manewrach bojowych, które mogą ci nieraz uratować tyłek...
----- Wieże Altdorfu |
|
Powrót do góry |
|
|
Karl
|
Wysłany: Sro Kwi 06, 2011 19:45 Temat postu: |
|
|
Ambitny to był piekarnik :) _________________ Postaraj się nie myśleć o uderzeniu toporem... prezes "Związku Obrony Praw Khazadów"
Who dares wins.
Karl Jorgenson
|
Powrót do góry |
|
|
mgc
|
|
Powrót do góry |
|
|
Esgaroth Mistrz Gry
|
Wysłany: Wto Kwi 19, 2011 20:54 Temat postu: |
|
|
Dziś zaczynam kolejną serię. Tym razem bez komentarza, więc już nie LP, a gameplay mojej ulubionej gry z dzieciństwa - Silver. (niestety mało znanej w Polsce co mnie bardzo smuci). Życzę wam miłego oglądania tej genialnej gry! :)
http://www.youtube.com/watch?v=yHxn3fjQer0&feature=channel_video_title _________________ !!! Pamiętaj o swoich Punktach Szczęścia (masz ich tyle do zużycia na jeden dzień, ile wynosi twoje PP). Pozwalają ci one powtórzyć nieudany test jeszcze raz !!! I pamiętaj o manewrach bojowych, które mogą ci nieraz uratować tyłek...
----- Wieże Altdorfu |
|
Powrót do góry |
|
|
Esgaroth Mistrz Gry
|
Wysłany: Czw Kwi 21, 2011 18:12 Temat postu: |
|
|
Macie jakiś pomysł lub sugestię z jakiej gry mam zrobić kolejnego LP? Wszak wolę się was poradzić niż tych nieznanych gości z youtube. _________________ !!! Pamiętaj o swoich Punktach Szczęścia (masz ich tyle do zużycia na jeden dzień, ile wynosi twoje PP). Pozwalają ci one powtórzyć nieudany test jeszcze raz !!! I pamiętaj o manewrach bojowych, które mogą ci nieraz uratować tyłek...
----- Wieże Altdorfu |
|
Powrót do góry |
|
|
Craig
|
Wysłany: Czw Kwi 21, 2011 18:48 Temat postu: |
|
|
Pfiu... gdybym ja miał wymieniać to by wyszło z tego coś jak menu w restauracji.
Ja bym dał coś, co przyciągnie widzów. Grę, którą mało co kto robi, a jest popularna. _________________ Christian Baptist
Aed |
|
Powrót do góry |
|
|
Rastu
|
Wysłany: Czw Kwi 21, 2011 18:49 Temat postu: |
|
|
Mass Effect 2? _________________ Heavy in the look, metal in the heart! \m/
Moja jakże wyśmienita KP
Zabici : 0,5 ungora (drugie pół ustrzelił imć leśniczy),2x gor |
|
Powrót do góry |
|
|
Craig
|
Wysłany: Czw Kwi 21, 2011 18:55 Temat postu: |
|
|
Tego jest już strasznie dużo.
Chyba, że Es nas czymś zaskoczy jak na przykład przechodzeniem całej gry na poziomie brutalnym, romans z Jack lub jakaś inna profesja (inżynier! :D) _________________ Christian Baptist
Aed |
|
Powrót do góry |
|
|
Esgaroth Mistrz Gry
|
Wysłany: Czw Kwi 21, 2011 20:12 Temat postu: |
|
|
(miałem romans z Jack i gwałcenie analne w maszynowni Normandii :D :D)
Nie ma gier bardzo popularnych na YT z których nie byłoby LP... _________________ !!! Pamiętaj o swoich Punktach Szczęścia (masz ich tyle do zużycia na jeden dzień, ile wynosi twoje PP). Pozwalają ci one powtórzyć nieudany test jeszcze raz !!! I pamiętaj o manewrach bojowych, które mogą ci nieraz uratować tyłek...
----- Wieże Altdorfu |
|
Powrót do góry |
|
|
Craig
|
Wysłany: Czw Kwi 21, 2011 20:14 Temat postu: |
|
|
Jest jedna, np. spellforce ;)
To jest skok w bok raczej z Jack. Jeśli tego nie zrobisz to możesz zbudować z nią trwałą relacje i wtedy jest normalny stosunek z łzami Jack w kajucie Shepard'a :D _________________ Christian Baptist
Aed |
|
Powrót do góry |
|
|
Esgaroth Mistrz Gry
|
Wysłany: Czw Kwi 21, 2011 20:30 Temat postu: |
|
|
Nie grałem w spellforce :)
A z Jack fajna sprawa. _________________ !!! Pamiętaj o swoich Punktach Szczęścia (masz ich tyle do zużycia na jeden dzień, ile wynosi twoje PP). Pozwalają ci one powtórzyć nieudany test jeszcze raz !!! I pamiętaj o manewrach bojowych, które mogą ci nieraz uratować tyłek...
----- Wieże Altdorfu |
|
Powrót do góry |
|
|
Craig
|
Wysłany: Czw Kwi 21, 2011 20:38 Temat postu: |
|
|
Wolę Tali. Lubię nowości xD
A Miranda to suka i tyle.
Co do gier to jeszcze są Red Alert 3, Icewind Dale, Baldur's Gate... _________________ Christian Baptist
Aed |
|
Powrót do góry |
|
|
Esgaroth Mistrz Gry
|
Wysłany: Czw Kwi 21, 2011 20:41 Temat postu: |
|
|
Myślałem nad takimi starociami fajnymi, ale to aż wstyd jakbym ja grał. Słabo w to gram i co chwilę ginę. _________________ !!! Pamiętaj o swoich Punktach Szczęścia (masz ich tyle do zużycia na jeden dzień, ile wynosi twoje PP). Pozwalają ci one powtórzyć nieudany test jeszcze raz !!! I pamiętaj o manewrach bojowych, które mogą ci nieraz uratować tyłek...
----- Wieże Altdorfu |
|
Powrót do góry |
|
|
Craig
|
Wysłany: Czw Kwi 21, 2011 20:47 Temat postu: |
|
|
Pauza, normalny poziom trudności(zmniejszasz go by zapamiętywać zaklęcia bez stresu), trochę ostrożności i taktyki i jedziesz spokojnie ;)
Hitem to by było np. przejście Icewind Dale w trybie Serce Furii ;) _________________ Christian Baptist
Aed |
|
Powrót do góry |
|
|
Esgaroth Mistrz Gry
|
Wysłany: Czw Kwi 28, 2011 21:13 Temat postu: |
|
|
Wrzuciłem nowy odcinek Let's playa z gry Ace of Spades - internetowego FPS'a tak jakby w świecie Minecrafta :D.
Proponuję byśmy się jakoś zebrali na jakimś serwerze i pograli w jednej druzynie razem. Gdyby wam się spodobało, to przydałoby się zrobić nawet mecz (pięciu na pięciu czy jakos tak) i wtedy pogralibysmy przeciwko sobie.
http://www.youtube.com/watch?v=uGysk_GZVFw
tu macie mój LP, pooglądajcie i powiedzcie czy się to wam podoba. _________________ !!! Pamiętaj o swoich Punktach Szczęścia (masz ich tyle do zużycia na jeden dzień, ile wynosi twoje PP). Pozwalają ci one powtórzyć nieudany test jeszcze raz !!! I pamiętaj o manewrach bojowych, które mogą ci nieraz uratować tyłek...
----- Wieże Altdorfu |
|
Powrót do góry |
|
|
Rastu
|
Wysłany: Czw Kwi 28, 2011 21:21 Temat postu: |
|
|
Fajne toto, można pograć! Tylko kiedy, jak i gdzie? _________________ Heavy in the look, metal in the heart! \m/
Moja jakże wyśmienita KP
|
Powrót do góry |
|
|
Esgaroth Mistrz Gry
|
Wysłany: Czw Kwi 28, 2011 21:28 Temat postu: |
|
|
Aktualnie trwa test bety 0.35 przez adminów. Chyba jutro będzie już dostępne.
Ja wracam do Wawy 4-tego maja i wtedy możemy już się jakoś umówić na grę. _________________ !!! Pamiętaj o swoich Punktach Szczęścia (masz ich tyle do zużycia na jeden dzień, ile wynosi twoje PP). Pozwalają ci one powtórzyć nieudany test jeszcze raz !!! I pamiętaj o manewrach bojowych, które mogą ci nieraz uratować tyłek...
----- Wieże Altdorfu |
|
Powrót do góry |
|
|
Rastu
|
Wysłany: Czw Kwi 28, 2011 21:32 Temat postu: |
|
|
No, to do tego czasu to ja zaniedbam trochę WoW'a i będę was ownić :D _________________ Heavy in the look, metal in the heart! \m/
Moja jakże wyśmienita KP
|
Powrót do góry |
|
|
mgc
|
Wysłany: Czw Kwi 28, 2011 21:35 Temat postu: |
|
|
Bardzo fajny LP! Miło się ogląda Twoje poczynania, nie ważne jaka gra, może to przez znajomy głos w głośnikach i te komentarze 'ała, złamałem noge' ;)
Gra moim zdaniem wydaje się być bardzo ciekawa i wciągająca, kolejny dowód, ze grafika to nie wszystko (minecraft). Pomysł na drużynowy pojedynek - jestem za! _________________ Lotar - karta postaci
Mordrin Garilsson*
Sven-Li Gimmlison*
Wilem*
Garil Mordrinson
enCEPY
* jeśli nie masz dostępu - wykup konto premium |
|
Powrót do góry |
|
|
Marcus
|
Wysłany: Czw Kwi 28, 2011 23:06 Temat postu: |
|
|
Ciekawe... może nawet się skuszę. Powiem więcej. Widzę w tym potencjał na jakiś forumowy konkurs xD _________________ Karta postaci - Av Fen'Neal (Zniżka 10%)
|
|
Powrót do góry |
|
|
Rastu
|
Wysłany: Pią Kwi 29, 2011 06:03 Temat postu: |
|
|
No, kto będzie miał najwięcej fragów ten dostaje zdjęcie Esa z autografem! _________________ Heavy in the look, metal in the heart! \m/
Moja jakże wyśmienita KP
|
Powrót do góry |
|
|
Esgaroth Mistrz Gry
|
Wysłany: Pią Kwi 29, 2011 08:03 Temat postu: |
|
|
Chyba zdjęcie penisa z autografem. Jestem za! _________________ !!! Pamiętaj o swoich Punktach Szczęścia (masz ich tyle do zużycia na jeden dzień, ile wynosi twoje PP). Pozwalają ci one powtórzyć nieudany test jeszcze raz !!! I pamiętaj o manewrach bojowych, które mogą ci nieraz uratować tyłek...
----- Wieże Altdorfu |
|
Powrót do góry |
|
|
Marcus
|
Wysłany: Pią Kwi 29, 2011 10:07 Temat postu: |
|
|
Można zrobić konkursy zarówno na fragi jak i na design jakiegoś obrazka wykonanego kolorowymi klockami. Można zrobić konkursy drużynowe i indywidualne. _________________ Karta postaci - Av Fen'Neal (Zniżka 10%)
|
|
Powrót do góry |
|
|
Esgaroth Mistrz Gry
|
Wysłany: Pią Kwi 29, 2011 10:22 Temat postu: |
|
|
Albo motyw z plaż Normandii. Jedna drużyna ma na zboczu bunkry i z nich strzela z rifle'a, druga szturmuje i kryje się za przeszkodami, robi podkopy itd. :) _________________ !!! Pamiętaj o swoich Punktach Szczęścia (masz ich tyle do zużycia na jeden dzień, ile wynosi twoje PP). Pozwalają ci one powtórzyć nieudany test jeszcze raz !!! I pamiętaj o manewrach bojowych, które mogą ci nieraz uratować tyłek...
----- Wieże Altdorfu |
|
Powrót do góry |
|
|
mgc
|
|
Powrót do góry |
|
|
Marcus
|
Wysłany: Pią Kwi 29, 2011 10:45 Temat postu: |
|
|
W takim razie temat zostaje do dyskusji w "Info dla MG" gdzie podejmiemy decyzje o konkursie bez wiedzy graczy. Oczywiście gracze mogą nadsyłać pomysły. Co Ty na to? _________________ Karta postaci - Av Fen'Neal (Zniżka 10%)
|
|
Powrót do góry |
|
|
Esgaroth Mistrz Gry
|
Wysłany: Pią Kwi 29, 2011 10:54 Temat postu: |
|
|
Okej, możesz założyć tam temat. Ten niech zostanie. Trzeba zebrać jak najwięcej ludu. A przez weekend moglibyście potrenować : D _________________ !!! Pamiętaj o swoich Punktach Szczęścia (masz ich tyle do zużycia na jeden dzień, ile wynosi twoje PP). Pozwalają ci one powtórzyć nieudany test jeszcze raz !!! I pamiętaj o manewrach bojowych, które mogą ci nieraz uratować tyłek...
----- Wieże Altdorfu |
|
Powrót do góry |
|
|
Rastu
|
Wysłany: Pią Kwi 29, 2011 18:42 Temat postu: |
|
|
A, i ten. Nie wiadomo czy w najbliższym czasie to będzie dostępne, bo po prostu skończyli beta testy. Będą wszystko upgrade'ować. Więc na razie lepiej się z tym wszystkim wstrzymać. _________________ Heavy in the look, metal in the heart! \m/
Moja jakże wyśmienita KP
|
Powrót do góry |
|
|
Marcus
|
Wysłany: Sob Kwi 30, 2011 07:03 Temat postu: |
|
|
Myślę, że wersja beta, w którą grał Es nadal będzie dostępna nawet jeśli wersja produkcyjna zostanie udostępniona jedynie do sprzedaży. _________________ Karta postaci - Av Fen'Neal (Zniżka 10%)
|
|
Powrót do góry |
|
|
Esgaroth Mistrz Gry
|
Wysłany: Pią Maj 06, 2011 20:12 Temat postu: |
|
|
http://www.youtube.com/watch?v=ZW8SvOuYVuQ
wrzucam filmową zapowiedź mego LP do gry Wiedźmin 2 :) oglądajcie. _________________ !!! Pamiętaj o swoich Punktach Szczęścia (masz ich tyle do zużycia na jeden dzień, ile wynosi twoje PP). Pozwalają ci one powtórzyć nieudany test jeszcze raz !!! I pamiętaj o manewrach bojowych, które mogą ci nieraz uratować tyłek...
----- Wieże Altdorfu |
|
Powrót do góry |
|
|
Ravin
Dołączył: 06 Sie 2010 Posty: 1797 Skąd: Stirland (znak: Kocioł Rhyi)
|
|
Powrót do góry |
|
|
Craig
|
Wysłany: Pią Maj 06, 2011 20:30 Temat postu: |
|
|
Ta gra jest nieliniowa, więc nawet obejrzenie tego nie psuje potem gry ;)
Z chęcią obejrzę. _________________ Christian Baptist
Aed |
|
Powrót do góry |
|
|
mgc
|
|
Powrót do góry |
|
|
Esgaroth Mistrz Gry
|
Wysłany: Pią Maj 06, 2011 21:05 Temat postu: |
|
|
I to zajebiście nieliniowa :) _________________ !!! Pamiętaj o swoich Punktach Szczęścia (masz ich tyle do zużycia na jeden dzień, ile wynosi twoje PP). Pozwalają ci one powtórzyć nieudany test jeszcze raz !!! I pamiętaj o manewrach bojowych, które mogą ci nieraz uratować tyłek...
----- Wieże Altdorfu |
|
Powrót do góry |
|
|
Rastu
|
Wysłany: Pią Maj 06, 2011 21:23 Temat postu: |
|
|
Nie będę oglądał, nie będę! Chcę sam przejść grę tyle razy ile trzeba na poznanie wszystkiego i dopiero wtedy zacznę myśleć o czymś innym _________________ Heavy in the look, metal in the heart! \m/
Moja jakże wyśmienita KP
|
Powrót do góry |
|
|
Craig
|
Wysłany: Pią Maj 06, 2011 21:51 Temat postu: |
|
|
Rastu, nawet jak ES zrobi z tego let's play'a to i tak zostanie ci 70% nieodkrytej gry. Tam podejmując jedną decyzję omija się z kolejnych 5 i ma inny wpływ na późniejszą fabułę. To jest właśnie dobre w wiedźminie 2! _________________ Christian Baptist
Aed |
|
Powrót do góry |
|
|
Esgaroth Mistrz Gry
|
Wysłany: Pią Maj 06, 2011 22:21 Temat postu: |
|
|
Bardzo podobnie jest zresztą z Dragon Age'm :) _________________ !!! Pamiętaj o swoich Punktach Szczęścia (masz ich tyle do zużycia na jeden dzień, ile wynosi twoje PP). Pozwalają ci one powtórzyć nieudany test jeszcze raz !!! I pamiętaj o manewrach bojowych, które mogą ci nieraz uratować tyłek...
----- Wieże Altdorfu |
|
Powrót do góry |
|
|
Grim
|
|
Powrót do góry |
|
|
Esgaroth Mistrz Gry
|
Wysłany: Wto Maj 10, 2011 19:13 Temat postu: |
|
|
Właśnie skończyłem LP do Dragon Age 2. Wrzucone 86 odcinków, łącznie 26 godzin. Dzięki tym, którzy oglądali i mnie wspierali :) danke szyn. _________________ !!! Pamiętaj o swoich Punktach Szczęścia (masz ich tyle do zużycia na jeden dzień, ile wynosi twoje PP). Pozwalają ci one powtórzyć nieudany test jeszcze raz !!! I pamiętaj o manewrach bojowych, które mogą ci nieraz uratować tyłek...
----- Wieże Altdorfu |
|
Powrót do góry |
|
|
Esgaroth Mistrz Gry
|
Wysłany: Czw Maj 19, 2011 20:27 Temat postu: |
|
|
I tak oto zacząłem dziś Let's Play do Wiedźmina 2. Pierwszy odcinek jest już na YT:
http://www.youtube.com/watch?v=uvyQsRiX1FY&feature=channel_video_title
Miłego oglądania :) _________________ !!! Pamiętaj o swoich Punktach Szczęścia (masz ich tyle do zużycia na jeden dzień, ile wynosi twoje PP). Pozwalają ci one powtórzyć nieudany test jeszcze raz !!! I pamiętaj o manewrach bojowych, które mogą ci nieraz uratować tyłek...
----- Wieże Altdorfu |
|
Powrót do góry |
|
|
Esgaroth Mistrz Gry
|
Wysłany: Wto Maj 24, 2011 15:31 Temat postu: |
|
|
Dziś równo o 19 rusza mój pierwszy Live Stream na serwisie UStream.TV.
http://youtu.be/bkC7FTTmopc
Tutaj powyżej macie mego Vloga na ten temat ;) fajnie jakbyście wpadli na mój kanał streamowy: http://www.ustream.tv/channel/esgaroth i pooglądali, poudzielali się na czaciie i pogadali ze mną. Was znam, a tamtych z YT niezbyt ;)
Tak czy owak oglądać można bez rejestracji, a jak chcecie komentować czy coś to rejestracja jest bezpłatna i szybka. Liczę na was, szczególnie tych którzy oglądają moje Let's Playe, bo o tym będzie pewnie audycja. _________________ !!! Pamiętaj o swoich Punktach Szczęścia (masz ich tyle do zużycia na jeden dzień, ile wynosi twoje PP). Pozwalają ci one powtórzyć nieudany test jeszcze raz !!! I pamiętaj o manewrach bojowych, które mogą ci nieraz uratować tyłek...
----- Wieże Altdorfu |
|
Powrót do góry |
|
|
Esgaroth Mistrz Gry
|
Wysłany: Nie Maj 29, 2011 14:18 Temat postu: |
|
|
http://www.ustream.tv/channel/esgaroth
Dziś 16:30 znów livestream ze mną. Wbijajcie jeśli chcecie, zapraszam :) _________________ !!! Pamiętaj o swoich Punktach Szczęścia (masz ich tyle do zużycia na jeden dzień, ile wynosi twoje PP). Pozwalają ci one powtórzyć nieudany test jeszcze raz !!! I pamiętaj o manewrach bojowych, które mogą ci nieraz uratować tyłek...
----- Wieże Altdorfu |
|
Powrót do góry |
|
|
Rogerto
Dołączył: 07 Lis 2010 Posty: 2013 Skąd: Reikland(Wół Gnuthus) Suwałki/Gdańsk
|
|
Powrót do góry |
|
|
Eryk Weiß Mistrz Gry
|
Wysłany: Wto Kwi 10, 2012 09:20 Temat postu: |
|
|
To przecież oczywiste... |
|
Powrót do góry |
|
|
Eryk Weiß Mistrz Gry
|
Wysłany: Czw Kwi 12, 2012 21:54 Temat postu: |
|
|
Es nam nie chciał zrobić u siebie reklamy... to ją sam zrobiłem... u niego na kanale. |
|
Powrót do góry |
|
|
Rogerto
Dołączył: 07 Lis 2010 Posty: 2013 Skąd: Reikland(Wół Gnuthus) Suwałki/Gdańsk
|
|
Powrót do góry |
|
|
Eryk Weiß Mistrz Gry